Κοίτα να δεις πως πάει. Πας στο Athens Exclusive Designers Week by Coca Cola (24-27 Οκτωβρίου, στο Μέγαρο Εθνικής Ασφαλιστικής) και ξαφνικά διαπιστώνεις ότι κάτω από τα φλας των φωτογράφων το μακιγιάζ σου έχει χαλάσει. Ή κάνεις χειραψία και τα χέρια σου είναι ξηρά γιατί ήδη έχουν αρχίσει και σκάνε από την απότομη πτώση της θερμοκρασίας και την εναλλαγή του ζεστού με το κρύο. Ή θες να σημειώσεις το όνομα του σχεδιαστή από εκείνο το καταπληκτικό φόρεμα που είδες στην πασαρέλα ή το τηλέφωνο εκείνου του γοητευτικού τύπου που σε πλησίασε στο break και δεν έχεις μαζί σου χαρτί και στυλό. Μετά την πρώτη ώρα έχεις αρχίσει και νιώθεις κουρασμένη. Έχει στεγνώσει το στόμα σου και θέλεις κάτι να μασουλήσεις. Και τέλος πάντων κάτι λείπει ρε παιδί μου από το outfit σου.

E, λοιπόν αυτό αποκλείεται να συμβεί γιατί κάπου εδώ, μπαίνει στην ιστορία το Fashion Week Survival Kit από το PharmaStreet. 

Το Survival Kit είναι ένα κουτί "Πρώτων Βοηθειών" για εσένα που λατρεύεις τη μόδα και δεν θέλεις να χάνεις event, show και οτιδήποτε σχετικό μπορεί να παρουσιαστεί, γιατί θέλεις να είσαι ενημερωμένη για τα πάντα.

Το Fashion Week Survival Kit περιέχει όλα τα απαραίτητα για να μην βρεθείς προ δυσάρεστων εκπλήξεων κατά την διάρκεια της Ελληνικής Εβδομάδας Μόδας και όχι μόνο!

Με την Luxurious Sun Care αντιηλιακή BB Cream με χρώμα, εξασφαλίζεις ενυδάτωση στο πρόσωπό σου ενώ το ματ αποτέλεσμα που αφήνει, εγγυάται κάλυψη, διάρκεια και αψεγάδιαστο αποτέλεσμα για ώρες!

Το σαπούνι χεριών Snob Duck (το οποίο αγαπώ), είναι απαλό με τα χέρια σου και αφήνει διακριτικό, φρέσκο άρωμα ενώ η κρέμα χεριών/ποδιών/αγκώνα Human+Kind, απαλύνει και ενυδατώνει τα χέρια σου χωρίς να αφήνει λιπαρά υπολείμματα ενώ απορροφάται εύκολα και γρήγορα και τα προστατεύει από το κρύο και τα σκασίματα.
Για να μην νιώσεις τις δυνάμεις σου να σε εγκαταλείπουν την κατάλληλη στιγμή, οι βιταμίνες Vitafix είναι εδώ για extra ενέργεια. Άδειασε ένα από τα καπάκια σε 0,5 Lt μπουκαλάκι νερό και πιες το ευεργετικό περιεχόμενο εντός δύο ωρών.

Οι καραμέλες Halls και οι τσίχλες Trident θα κρατάν την αναπνοή σου πάντα φρέσκια και δροσερή ενώ το σημειωματάριόσου με τυπωμένο το όνομα που επιθυμείς πάνω, είναι έτοιμο για να το γεμίσεις με σκέψεις, σημειώσεις και οτιδήποτε χρειάζεται να θυμάσαι!

Τέλος, την εμφάνισή σου θα ολοκληρώσει το limited edition βραχιολάκι σου από το Feather για ένα ultra stylish outfit!

Είσαι έτοιμη να κατακτήσεις τον χώρο της μόδας!
 

http://bloublousfashiondiary.blogspot.gr/