Για αγορές από 50 € και άνω τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν έως 2 kg. Στην περίπτωση που το βάρος των προϊόντων υπερβαίνει τα 3 kg προστίθεται 1€ για κάθε επιπλέον κιλό.

Για αγορές κάτω των 50€ και για περιοχές εντός Αττικής τα έξοδα αποστολής ανέρχονται στα 2€ έως 3 kg ενώ αν το βάρος των προϊόντων υπερβαίνει τα 3 kg προστίθεται 1€ για κάθε επιπλέον κιλό.Η χρέωση για την επαρχία είναι 2,50€ για παραγγελίες έως 3kg και επιπλέον 1€ για κάθε κιλό.

Εφόσον ο τρόπος πληρωμής είναι με "Αντικαταβολή" η επιπλέον χρέωση είναι 2,50 €.

Η παράδοση στη διεύθυνση που έχετε καταχωρήσει γίνεται με courier την επόμενη μέρα, εφόσον τα προϊόντα είναι όλα διαθέσιμα και εφόσον η παραγγελία έχει ολοκληρωθεί μέχρι της 14:00 το μεσημέρι της προηγούμενης ημέρας. Για κάποιες απομακρυσμένες περιοχές ο χρόνος παράδοσης μπορεί να φτάσει τις 2 -3 μέρες. Εάν κάποιο από τα προϊόντα δεν είναι διαθέσιμο, ο χρόνος αναμονής μπορεί να φτάσει τις 3- 4 μέρες. Σε περίπτωση μεγαλύτερης καθυστέρησης, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για το ακριβές χρονικό διάστημα.

Όλες οι παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνουν τον ΦΠΑ.

Οι ημέρες παράδοσης είναι από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή και από τις 9:00 πμ μέχρι 8:30 μμ για απο στολές εντός Ελλάδας και χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Για παραδόσεις που επιθυμείτε να πραμγατοποιηθούν το Σάββατο γίνονται ύστερα από συνεννόηση και με επιπλέον επιβάρυνση / χρέωση.

Για τις υπόλοιπες χώρες του κόσμου απαιτούνται περισσότερες εργάσιμες ημέρες για την παράδοση με πιθανότητα επιμήκυνσης αναλόγως του τελωνειακού καθεστώτος που διέπει την κάθε χώρα.

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ

Δευτέρα - Τετάρτη: 10:00 - 14:00  

Τρίτη - Πέμπτη - Παρασκευή: 10:00 -14:00 και 17:30 - 20:00